Pizza Targu Neamt

Pizza Club

Pizza Targu Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Pizza Club - Pizza Boy Targu Neamt.


Ca brand Pizza Club s-a lansat în anul 2007 în Târgu Neamț și a reușit în scurt timp să caștige atenția și respectul clienților prin calitatea produselor, diversitatea sortimentelor și modalitatea de prezentare și servire:“La metru”, sau “La kilogram” astfel încat fiecare poate să își aleagă din mai multe sortimente, sau din cel preferat doar atat cât dorește.

În anul 2013 Pizza Club și-a deschis o nouă locatie în Iași, pe Str. Anastasie Panu, nr. 56, în zona Moldova Mall, lângă Piraeus Bank. Într-un spațiu cochet și primitor, Pizza Club iși așteaptă clienții cu diferite sortimente de pizza coaptă PE VATRĂ, după o rețetă originală italiană. În prepararea pizzei se folosește doar uleiul de măsline extravirgin, anumite feluri de faină ce au calitatea de a nu face din pizza un aliment greoi, numai ingrediente de calitate și multă măiestrie!

În anul 2014 am deschis a doua locație din Iași în Iulius Mall, etaj 2, zona food court.Mizăm pe faptul că doar prin calitate te poți face cunoscut și că orice ofertă e în zadar atâta timp cât prețurile nu se păstrează rezonabile în permanență. Menținem mereu prețuri accesibile pentru orice buzunar, fără a ne abate de la calitate sau de la rețeta originară din Italia!

În meniul nostru mai puteți găsi și delicioasele salate cu piept de pui, ton sau mozzarella și panini cu prusciutto crudo, cu mozzarella, cu șuncă și mozzarella, cu kaizer afumat și cu ton.

Alături de pizza se poate servi o cafea espresso cu gust intens, marca Kimbo Napoli, un cappuccino cremos sau alte băuturi reci sau calde.

Oferim și servicii de livrare la domiciliu pentru comenzi de peste 30 lei, iar dacă valoarea comenzii depășește 50 de lei primești o bere de la Pizza Club!

Galerie foto