Pizza Targu mures

Pizza Countrypub

Pizza Targu mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Pizza Countrypub - Pizza Boy Targu mures.


Din 13 decembrie 2012, avem un meniu nou, mai bogat și mai diversificat. Pe lângă cea mai bună pizza din oraș, veți putea găsi și alte specialități cum ar fi:Șnițel Vienez XXL(30cm diametru – cotlet alb sau piept de pui), Platouri (pentru una sau mai multe persoane) și multe alte tipuri de mâncare.

Vă aștepăm la Country Pub de luni până vineri orele: 09:00 - 22:00, iar în weekend între orele 11:00 – 22:00.

Mese Organizate

Country2 organizează evenimente specialezile de nașteribotezuribacalaureatîntruniri sau pentru alte ocazii. Restaurantul nostru oferă mâncare caldă, meniu complet la comandă și băutura necesară pentru organizarea evenimentului. Putem acomoda până în 80-90 de persoane.

Livrăm gratuit pe raza orașului Tîrgu Mureș meniul zilei, între orele 12-16, Luni-Duminica sau pizza la comandă între orele 9-22 (Luni-Vineri) și 11-22 (Sâmbătă și Duminică)

Istoric Pizzeria Country Restaurant

Firma noastră a fost inființată în 1990, inițial ca night club, apoi după anul 1994 a devenit una dintre cele mai cunoscute pizzerii din orașul Tîrgu Mureș.

În 1998 am redeschis pizzeria cu facilități inbunătățite și cu o sală mai mare pe strada Cutezantei în cartierul Tudor, iar în 1999 ne-am mutat pe  str.  Lavandei 2 pentru a deservi mai multi clienti.

În 2001 am introdus noi servicii de transport la domiciliu și comandă prin telefon.

În prezent modernizăm bucătăria noastră, atât 

pentru a fi în conformitate cu cerințele normelor Uniunii Europene cât și pentru a vă prepara și servi o pizza mai gustoasă.

În 2011 am extins serviciile noastre pentru a

 include și meniul zilei. Pregătim meniul complet pentru evenimente organizate în restaurantul nostru. Conținutul meniului trebuie prestabilit cu o săptămână înainte.

Despre pizza

Pizza este un fel de mâncare ce își are originea în Italia. Este o pâine plată, de obicei rotundă, acoperită cu sos de roșii și brânză, plus alte topping-uri opționale, preparată la cuptor. Astăzi se găsește oriunde în lume, fiind una dintre cele mai populare feluri de mâncare.

Istoria pizzei a început o dată cu aducerea roșiilor în Europa din America, în secolul XVI. La început însă s-au bănuit a fi otrăvitoare, ca alte plante din familia Solanaceae.

În secolul XVIII săracii din Napoli obișnuiau să pună sos de roșii peste pâinea lor plată. Așa s-a născut pizza. Cu timpul a câștigat popularitate și turiștii veneau special în zonele sărace din Napoli pentru a gusta diversele rețete de pizza.

Galerie foto