Pizza Jilava

Restaurant pizzeria L'Incontro

Pizza Jilava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Restaurant pizzeria L'Incontro - Pizza Boy Jilava.


Locatiile noastre sunt ideale pentru organizarea de petreceri private, corporate, aniversari, cocktail-uri si diverse evenimente speciale si comemorative. Va invitam sa gustati cele mai deosebite preparate de inalta calitate, pregatite de renumiti maestri culinari, si servirea din o gama variata de vinuri nobile Restaurantele noastre va intampina cu o experienta speciala, in timp ce navigati prin meniurile noastre, va lasati atrasi intr-o super atmosfera.

Experienta de a va bucura de placerile simple ale vietii o veti gasi numai la I’Ladrino & L’ Berceni, prin asteptarea noastra de a ne reverea. Astazi locatiile noastre sunt "Hedoniste" In mod constant locatiile noastre surprind, pentru cei care doresc sa guste micile placeri ale vietii, cum ar fi preparatele delicioase, cafeaua, vinurile alese si o atmosfera minunata. Locatiile noastre sunt singurele locuri unde darea in ispita este un act concis de dumneavoastra.

Este nevoie de vointa libera si bun gust pentru a savura originala experienta pe care o gasiti numai in locatiile noastre. Noi promovam hedonismul, deoarece este un mod de viata! Bucuria de a simti si experimenta lucruri noi, surprind clientii nostri cu chintesenta spiritului I’Ladrino & L’ Berceni. Oferim pasiune, senzualitate, mister intr-un subtil omniprezent, incepand cu un gust delicios de preparate si terminandu-se cu un pahar de vin nobil.

 

Galerie foto