Pizza Iasi

Pizza Mamma Mia

Pizza Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Pizza Mamma Mia - Pizza Boy Iasi.


Cu o experienţă de peste 10 ani în domeniu, Mamma Mia  este recunoscută printre consumatorii din zona Iașului pentru calitatea serviciilor şi profesionalismul de care dă dovadă. În prezent, Mamma Mia deține 3 locații, o unitate de catering/ banqueting şi două restaurante situate în centrul Iaşului. Unitatea de catering / banqueting deține o bucătărie de 300 mp, utilată la cele mai înalte standarde europene în domeniu, un laborator de cofetărie – patiserie și gelaterie și 35 de autoturisme destinate livrărilor. Astfel, Mamma Mia poate livra in cele mai bune condiții, în medie, 800 de comenzi și peste 2000 de porții pe zi. Timpul de livrare a unei comenzi este de maxim 50 de minute.     Restaurantele au în comun o capacitate de 175 de locuri  la care se adaugă şi peste 230 de locuri la terasele deschise pe toată durata sezonului estival. Mamma Mia face faţă cu succes cererii în continuă creștere de pe piaţa ieşeană.

Mamma Mia îşi propune să-i surprindă pe clienți cu preparatele sale delicioase.  Meniul conține peste 200 de preparate și este special gândit pentru a satisface cele mai variate gusturi. Atât preparatele tradiționale, cât și preparatele din bucătaria internațională (italiană, mexicană, indiană) aduc cu ușurință diversitatea în preferințele culinare ale clienților noștri. Aceștia pot savura preparatele alese în locațiile noastre, într-o ambianță plăcută și o atmosferă relaxantă.
Mamma Mia își definește astfel misiunea, este orientată către întrecerea aşteptărilor clienţilor săi și investește permanent în instruirea personalului de pe toate nivelele ierarhice. Spațiul de servire este compartimentat astfel încât clienții să se poata bucura de calitatea produselor comandate. Salonul de nefumători,  aerul condiționat şi, mai ales, amabilitatea personalului, transformă o simplă masă într-o experiență culinară desăvârşită.

Galerie foto