Pizza Chiajna

Pizza Concordia

Pizza Chiajna reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Pizza Concordia - Pizza Boy Chiajna.


Ne mandrim cu o atmosfera placuta, un serviciu agreabil si cu un plasament ideal! Nu uitam insa niciodata ca la noi veniti nu doar pentru aceste lucruri, ci mai ales ca sa va potoliti foamea! 

Si chiar daca primul gand poate aluneca spre pizza, Pizzeria Concordia este mai mult decat o pizzerie, oferta noastra fiind menita sa va satisfaca cerintele cat mai diverse si poftele cele mai extravagante. Gustul savoarea si aroma minuturilor de la noi sunt deosebite pentru ca folosim numai ingrediente proaspete, alese cu atentie. Veniti sa va convingeti! Noi stim ca nu va fi o experienta singulara, pentru ca la Pizzeria Concordia veti reveni cu siguranta!

Dar daca tot am adus vorba de pizza, noi nu vrem sa vorbim despre ingrediente proaspete; La Pizzeria Concordia le puteti vedea chiar inainte, sau in timp ce sunt preparate - nu numai dupa preparare. Si acestea impreuna cu metoda de coacere intr-un cuptor de caramida, sunt ceea ce fac o pizza deosebita. 

Pentru aceia dintre dumneavoastra care totusi prefera confortul si intimitatea caminului propriu, dar doresc sa se bucure si de produsele Pizzeriei Concordia, avem un serviciu de livrare la domiciliu.

Galerie foto