Pizza Bucuresti-Sector 4

Pizza Ella

Pizza Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Pizza Ella - Pizza Boy Bucuresti-Sector 4.


Din 2008 de cand Ella Pizza a luat fiinta am adus zambetul, multumirea si satisfactia in sufletele oamenilor cu produsele noastre. Dorim si in 2014 sa fim la inaltimea asteptarilor voastre si va garantam aceeasi prospetime si savoare in fiecare din preparatele noastre.

Anuntam pe aceasta cale ca Ella Pizza livreaza GRATUIT:
- in Sectorul 4 + Soseaua Giurgiului (comanda minima 20 LEI) + Zonele limitrofe ale Sectorului 4 (Comanda minima 35 LEI)
- In Sectorul 3 PARTIAL: Piata Alba Iulia, Bulevardele Unirii, Decebal, Burebista, Octavian Goga, Mircea Voda si Str. Nerva Traian (Comanda Minima: 35 Lei)
- in Sectorul 5, mai precis in zonele: Calea Rahovei, Calea Ferentari, Soseaua Salaj si Sebastian (Comanda Minima de 35 LEI).

Tinem sa va amintim ca pizzele, pastele, grill-ul sau salatele noastre sunt preparate in momentul in care primim comanda. Ingredientele de baza, blatul special si sosul sunt preparate dupa o reteta originala in fiecare zi. Pizza noastra de 30 de centimetri va satisface si cei mai gurmanzi client. Iar pentru domnisori si domnisoare recomandam pizzele de 22cm preparate dupa aceleasi retete.

Echipa Ella Pizza va ureaza Pofta Buna !

Galerie foto