Pizza Baile Felix

Restaurant & Pizzerie Club Art

Pizza Baile Felix reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Restaurant & Pizzerie Club Art - Pizza Boy Baile Felix.


Restaurant & Pizzerie Club Art este locul ideal pentru recreere si relaxare intr-un anturaj prietenos si familiar. Restaurantul este renumit atat pentru mancarea diversificata cat si pentru specificul culinar romanesc. 
Personalul nostru este foarte bine pregatiot pentru a va putea oferi cele mai bune servicii. Ambientul placut, muzica de calitate si profesionalismul nostru fac ca o masa servita la restaurantul nostru sa fie de neuitat.

Pizza - peste 30 de feluri de pizza existente in meniu, dar puteti sa alegeti dvs. ceea ce doriti astfel incat sa va satisfacem cele mai extravagante fantezii.
Specialitati gastronomice: italiene, romanesti si orientale.

Deserturi - salate de fructe, clatite, tort de mere, tiramisu.
Salate - diferite salate de sezon (salata de domnisoare, salata greceasca, etc.)
Bauturi - bauturi racoritoare, alcoolice, cocktailuri, freshuri din fructe cu diferite arome, cognac, bere, vinuri, sampanie.

Sala de nunti dispune de 280 de locuri si un ambient perfect pentru cel mai frumos eveniment din viata dumneavoastra.(Nunti, Botezuri, Banchete, Majorate, Aniversari, etc.)

Galerie foto