Pizza Arieseni

Pizzeria Onelia

Pizza Arieseni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Pizzeria Onelia - Pizza Boy Arieseni.


Restaurantul este spatios, dotat cu o canapea mare de piele, doua televizoare LCD cu diagonala mare, bar, sistem de sonorizare de inalta fidelitate si atmosfera deosebita intr-o lumina predominant naturala. Toate acestea formeaza un cadru intim elegant si confortabil.

Ambianta placuta si mancarea delicioasa fac din Restaurantul Onelia locul ideal pentru a gusta preparate diverse si bogate in gusturi, culori si arome din Bucataria Romaneasca.

Pe langa preparatele specifice bucatariei romanesti, Restaurantul Onelia va ofera o gama inedita si gustoasa de PIZZA pregatita dupa retete traditionale italiene. Alaturi de specialitatile culinare va oferim o gama diversificata de bauturi alcoolice si racoritoare, precum si vinuri nobile italiene, frantuzesti si romanesti.

Restaurantul poate fi pus la dispozitia dumneavoastra pentru diferite ocazii: receptii, mese festive, petreceri organizate etc. De asemenea vom fi alaturi de dumneavoastra la organizarea acestora asigurand asistenta de specialitate.

Galerie foto