Pizza Alexandria

Pizza Conciato

Pizza Alexandria reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Pizza Conciato - Pizza Boy Alexandria.


Infiintata in 1995, unitatea a functionat mai intai ca terasa, cunoscuta de localnici ca Terasa "la sindicate". Dupa numai un an, terasa primea alaturi un fast food cum nu se mai gasea in tot orasul... cu hamburgeri, toast-uri, egg Benedict, cartofi prajiti si alte bunatati rapide. Nu rareori se-ntampla ca un tanar care vine sa rezerve o masa sa fie uimit ca nu-l mai recunoastem, desi, spune el, a crescut cu sandwichurile noastre. 

Timpul a trecut si noi am evoluat. 

In 2007, batrana terasa a sindicatelor se transforma intr-una moderna, eleganta, cu mobilier confortabil, asezat ordonat la umbra centenarei salcii, pazita parca de cei trei tei de la poarta, ce te imbie in luna mai, cu mirosul subtil al florilor. Pe locul fast foodului a luat fiinta pizzeria Conciato. 

Clientii au fost receptivi si multumiti. Incurajati de ei, in toamna aceluiasi an cladeam, cu intrare din terasa, un restaurant relativ mic dar primitor si cochet. Astfel a aparut pe piata Conciato pizzeria ristorante. Numele are o semnificatie aparte pentru familia noastra. Este conciato fiindca suntemtabaciti cu numele . Este pizzerie pentru ca scoatem cea mai gustoasa pizza, este restaurant pentru ca oferim servicii de cea mai buna calitate, intr-un ambient cald, linistit, curat. 

Restaurantul dispune de 80 de locuri in interior la care se mai adauga alte 150 locuri pe terasa. Oferim servicii de restaurant a la carte, organizam petreceri , catering , livrare la domiciliu. 

In luna august 2013, am dat in folosinta un salon special amenajat pentru conferinte, intalniri, traininguri, prezentari de produse, sedinte, petreceri intime si chiar ...se va juca aici, teatru! Urmariti-ne pentru detalii! 

Meniul nostru este unul complet, variat, cu preparate italienesti, traditionale romanesti precum si inspirat din bucataria altor tari. Suntem seriosi si incercam tot timpul sa satisfacem cele mai pretentioase gusturi culinare ale clentilor nostri. Adeseori ii surprindem cu preparate noi si oferte rentabile. Ne-am fidelizat multi clienti pe care-i rasplatim intre altele cu carduri de fidelitate si reducere. 

Suntem parteneri Ideo Ideis, festivalul de teatru tanar, care se desfasoara in fiecare an in luna august in Alexandria. 

Va asteptam sa va convingeti ca cele scrise aici sunt adevarate. Iar daca credeti altfel, dati-ne de stire

Galerie foto