Pizza Afumati

La nuci

Pizza Afumati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre La nuci - Pizza Boy Afumati.


 Aici împăcăm toate gusturile!

         Da, chiar și pe cele mai exigente. Pentru că avem ingrediente de top, de la cei mai de încredere furnizori. Se înțelege, fără niciun fel de substituenți alimentari sau coloranți!

         Și pentru că am luat ce am crezut mai bun de la fiecare din bucătarii pe care i-am invitat, avem de la fiecare dintre bucătarii pe care i-am invitat, avem bucătărie... planetară!: cele mai cunoscute ”vedete” din bucătăria grecească, italienească, chinezească, franțuzească, nemțească, sârbească... Și a noastră neaoșă, românească!

         Așadar, la Nuci mănânci cum se cuvine: gustos și natural, ca la 4 stele, doar că la preț de 2! 

         În plus, la Nuci bei pe alese: avem cele mai noi tipuri de cocktailuri, dar și... ”artileria grea”! Și doar la noi ai nu un savuros vin al casei, ci 6! 

         Suntem ceea ce am învățat de la clienții noștri. Am crescut împreună, pornind de la un salon cu 3 mese și o terasă (1992) și am ajuns astăzi la 120 de locuri în interior și 150 de locuri pe terasă, parcare asigurată, loc de joacă pentru copii, grădină răcorită cu apă fin pulverizată și... cine știe ce ne rezervă viitorul?

         Și pentru că lăsăm ce e mai bun (adică... dulce) la final, trebuie să spunem că suntem singurul restaurant cu o ofertă imbatabilă de desert creat. Iar nu cumpărat!

Galerie foto